«Мотопробіг єдності-2018» у Хмельницькому

890

Із Ужгорода до Маріуполя за шість днів. Понад дві з половиною тисячі кілометрів за менше як тиждень запланували подолати учасники «Мотопробігу єдності-2018». У другий день подорожі понад два десятки мотоциклістів дісталися Хмельницького. Їх зустріли місцеві байкери, частина яких доєдналася до мотоколони.

Із заходу, до – сходу, із півночі на південь… Нагадати про  це й привернути увагу до цієї проблеми вирішили мотоциклісти, за ініціативи Миколи Спірідонова. Чоловік каже, мотопробіг показує – ані мова, ані релігія, ані територія не розділяють українців. Тому протягом прямування мотоколони до неї доєднуються  нові учасники.

На Хмельниччині долучилися до мотопробігу представники  нашого Mad Brothers MFC. Вони зустріли учасників мотопробігу на кордоні із Тернопільщиною й провели до Вінниччини. Частина – прилаштувалася до колони й вирушила на схід.

У кожному місті, в яке заїздить мотоколона, на прапорах України, байкери, волонтери чи військові залишають свої автографи.

Ігор Олійник – атовець, а нині радник Хмельницького міського голови каже, там – на війні така підтримка надихає.

А після Маріуполя колона рушить на Хортицю – столицю козацтва – місце, що  для кожного українця уособлює волю й свободу. Наталка Бахамент, Роман Судаков, головні новини Хмельниччини.

" " " "