Моторошна ДТП у Чемеровецькому районі: двоє людей загинули

Автомобіль злетів з проїжджої частини дороги та врізався в дерево

1963

Поліція Хмельниччини встановлює причини та обставини ДТП у Чемеровецькому районі, яка призвела до смерті двох людей. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився сьогодні, 21 серпня приблизно о 13:00 на автодорозі в районі села Жердя. Рухаючись у напрямку Камянець-Подільського, водій автомобіля марки “ВАЗ-2101” втратив контроль над дорожньою ситуацією, що призвело до того, що транспортний засіб виїхав за межі проїжджої частини та врізався у дерево. Зіткнення призвело до смерті двох громадян – жінки 1963 року народження та чоловіка 1964 року народження. Інші ж двоє людей, серед яких і водій автівки, отримали травми.

Читайте також: На Хмельниччині зіткнулися два байки: трагічні наслідки ДТП

За фактом вчиненого порушення ПДД у поліції відкрили кримінальне провадження у відповідності до частини 3 статті 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). У разі доведення на суді вини водія, йому загрожуватиме покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

" " " "