Джаз у світлинах. У Хмельницькому стартував місячний фестиваль «Поджазуємо!?»

1145

Емоційна музика, яку видно крізь світлини. У Хмельницькому музеїстудії фотомистецтва відбулася презентація фотовиставки Олександра Зубка. Його називають найджазовішим фотографом України. Відтак, тематика світлин відповідна. Понад 50 робіт розповідають про найкращі джазові фестивалі країни.

Музика у світлинах. У Хмельницькому відбулася презентація фотовиставки «Джазографія». Понад півсотні власних робіт представив Олександр Зубко. Він вже 17 років подорожує Україною і знімкує джазові фестивалі. Нинішні роботи результат багаторічних спостережень за музикантами, інструментами та емоціями.

Фотограф каже, із цим жанром працювати дуже любить. Бо джаз музика, яка особисто його захоплює. Особливих труднощів у передачі емоції немає, щоправда, не завжди їх легко передати, або спіймати.

Виставка представлена в рамках проєкту управління культури і туризму. Кошти на його реалізацію виділили з Українського культурного фонду та міського бюджету. На меті в організаторів було максимально широко розкрити форми джазової культури.

Саме тому далі у програмі фестивалю ще чимало нових форм вираження джазу.

Фестиваль триватиме до 20 вересня. Тож, підписуйтеся на офіційні сторінки «Поджазуємо!?» і долучайте до справжнього свята музики у різних його проявах.

" " " "