Моторошне вбивство на Хмельниччині: чоловік убив рідну матір

Моторошну картину наслідків різні виявила сестра жертви

3587

У Хмельницькій області в ході сімейної чвари чоловік напідпитку зарізав власну матір. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельниччини.

Інцидент трапився в День Незалежності України у селі Понінка, що в Полонському районі. Поліцейські затримали зловмисника на місці події після того, як сестра потерпілої прийшла в гості та застала моторошну картину наслідків вбивства.  Побачивши сестру мертвою, жінка одразу ж звернулась на гарячу лінію правоохоронців за номером “102”.

Отримавши повідомлення поліція швидко прибула на місце події. 39-річний син потерпілої при цьому не чинив опір і одразу визнав свою провину.

Слідчо-оперативна група встановила, що чоловік посварився зі своєю 59-річною матір’ю під час застілля. В якийсь момент він схопив кухонного ножа та встромив його своїй рідній прямо у груди. Лезо влучило прямісінько у саме серце, від чого потерпіла загинула майже одразу.

Читайте також: На Хмельниччині жінка ледь не зарізала свого чоловіка

Наразі слідчий уже оголосив зловмиснику про підозру за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.

" " " "