«Моя сім’я – моя родина»

918

Конкурс малюнку об’єднує. Вже традиційно в переддень Міжнародного дня захисту дітей у Хмельницькому відбулося нагородження переможців патріотичного конкурсу малюнку «Моя сім’я – моя родина». Протягом місяця діти створювали маленькі художні шедеври.

Створи своє майбутнє сам. Озброївшись лише пензликами та фарбами діти на папері створювали країну, у якій хочуть жити і творити. Однак конкурс «Моя сім’я – моя країна» покликаний не лише вчити мріяти, а й закладає основи патріотичного виховання.

За кілька тижнів надійшло понад п’ять сотень малюнків. Тому конкурсному журі було надзвичайно важко визначитися із фаворитами. Адже усі роботи щирі, світлі та колоритні.  Тож, аби відібрати кращих з кращих, головним критерієм визначили креативність.

Переможців визначали у трьох вікових категоріях. За найкращі малюнки – лише найкращі подарунки. Призери отримали планшети, телефони та вluetooth-колонки, а також поїздку до місцевого аквапарку. Інші учасники також не залишилися без розваг. Вони протягом кількох годин стрибали на батутах, фотографувалися з мультиплікаційними персонажами та ласували морозивом. Організацією конкурсу та свята традиційно займається благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч».

" " " "