Перший фестиваль вогнеборців-добровольців у Лісових Гринівцях

669

Захопливо, екстримально та гаряче. Таким видався перший фестиваль вогнеборців-добровольців. Пройшов він у Лісових Гринівцях та об’єднав чотири команди. Це – господарі дійства, вогнеборці з Летичева, добровольці з Хмельницького та Солобковець. Попри невелику кількість учасників, глядачів зібралося чимало.

Аварійно-рятувальні роботи при ДТП, ази першої медичної допомоги та виставка пожежних автомобілів. На один день Лісові Гринівці перетворилися на осередок рятувальників. Тут пройшов перший фестиваль вогнеборців-добровольців. Відчути себе рятувальником міг кожен, адже на фестивалі було по-справжньому гаряче. І це не тільки від вогню, а й від емоцій. Особливо учасникам фесту сподобався лабіринт вогнеборця-добровольця.

Подалати цю смугу захотіли чотири команди. Це – господарі дійства, вогнеборці з Летичева, добровольці з Солобковець та Хмельницького.

Віталій разом з друзями приїхав з Хмельницького. Юнак захоплюється фаєр-шоу, тож пропустити вогняне дійство просто не міг. Попередньо, зареєструвався учасником у лабіринті. Без підготовки, каже, пройти цю смугу важко, а в реальних умовах практично неможливо.

Нелегко прийшлося і вогнеборцям-добровольцям з Лісовогринівецької ОТГ. Подолати лабіринт, каже учасник команди Андрій Олежко, було непросто.

У лабіринті вогнеборця-добровольця команда Лісовогринівецької ОТГ стала другою. Третє місце посіли хмельничани, а першими подолали смугу вогнеборці з Летичева. Усі за хорошу роботу отримали винагороду.

Тож аварійно-рятувальні роботи при ДТП, майстер-клас з першої медичної допомоги, виставка пожежних автомобілів та найцікавіше – лабіринт вогнеборця-добровольця. Саме таким видався перший фестиваль вогнеборців-добровольців у Лісових Гринівцях. Другий, запевняють організатори, прогримить ще гучніше.

" " " "