«My Fest-2019» цьогоріч змінився . Підсумки тижня .

708

Безліч локацій, цікаві гості та драйвова музика. Вкотре хмельничани зібралися поблизу річки Південний Буг, аби відсвяткувати День молоді. До речі, завдяки цьому фестивалю територія у 4 гектара здобула статус Молодіжного парку. «My Fest-2019»  цьогоріч змінився з цілодобового нон-стопу на дводенний розмірений відпочинок. Та 13 локацій, які розтягнулися по всій площі, не дали засумувати нікому.

Фарби холі, арт-тролейбус та літературна сцена. У Хмельницькому відсвяткували День молоді в рамках фестивалю «My Fest-2019».

Яскравий, енергійний та пізнавальний. Протягом двох днів на території Молодіжного парку діяло 13 локації. Серед них – літературна сцена, на якій читали вірші, жартували та співали пісень.

Літературним хедлайнером був сучасний український письменник Марк Лівін. До міста він приїхав познайомити молодь з книгами.

Однією з найцікавіших родзинок фестивалю став розмальований тролейбус. Арт-об’єкт потішив містян своєю унікальністю.

Традиційно молодь з нетерпінням чекали на флешмоб із фарбами холі.

Вперше за всю історію фестивалю молодь розважалася, сидячи попід сценою і слухаючи відмінні українські жарти.

Поліцейські краю також взяли участь у дводенному фестивалі. На їхній локації було все, щоби показати нашій молоді роботу копів зсередини. Вони вирішили показати кожному, чим живуть – дати можливість не просто спостерігати, а, так би мовити, доторкнутися до професії

Бути молодим можна не лише за паспортом, або його відсутності. Організатори попіклувалися, щоб усім знайшлися розваги та пізнавальні майстерні.

Майже сотня цигарок – це не сміття на фестивалі, а інсталяція. Кілька місцевих художників таким чином висловилися за здоровий спосіб життя. Сильним і справді богатирським стало спортивне шоу.

Музика зі змістом – саме із таким посилом відкривав головну сцену другого дня луцький гурт One Light Inside. Хлопці активно займаються соціальною діяльністю. І навіть рятують життя співом.

" " " "