My fest у Хмельницькому: яким буде фестиваль?

1374

Кілька локацій, дві сцени та два дні драйву. Наприкінці червня у Хмельницькому пройде фестиваль «My fest». На відміну від минулорічного, дійство-2019 триватиме два дні та, обіцяють організатори, буде ще цікавішим.

Оксана Савчук до лав волонтерів приєдналася ще три роки тому. За цей час, розповідає дівчина, допомагала на багатьох фестивалях. Це – не тільки хмельницькі фести, а й грандіозні дійства у Кам’янець-Подільському та молодіжні фестивалі у Житомирі.

На «My fest», який пройде наприкінці червня, Оксана знову буде волонтеркою. Цього разу вона допомагатиме на головній сцені.

Якщо Оксана з фестивальною кухнею добре знайома, то для Валерії Стасюк це – дійсно новинка. Цього року дівчина вперше буде волонтеркою та фестивалі.

Багато емоцій та, звісно, хвилювання, аби все вдалося. Це – те, каже Валерія, з чим засинає та просинається вже кілька днів. А ось у тому, що фестиваль прогримить навіть не сумнівається.

«My fest» у Хмельницькому пройде 29-го та 30-го червня. На відміну від попередніх, дійство-2019 триватиме два дні та, обіцяють організатори, буде ще цікавішим.

Територію молодіжного парку поділять на три локації – сімейна, для нього та неї, а також укрскаути. Багато розваг підготували і для молоді.

Це – з традиційного, а далі про новинки. Цього року вперше на фестивалі буде локація гумору. До Хмельницького з’їдуться майже два десятки степдаперів, у тому числі і Валерія Мандзюк. Літературний хедлайнер – Марк Лівін. Головну сцену запалюватимуть дев’ять гуртів. Рок-хедлайнер – DETACH, хіп-хоп-хедлайнер – Хас та поп-хедлайнер – LAUD.

 

" " " "