«Мистецтво без меж». У Хмельницькому відкрилася персональна виставка живописних робіт

880

Відкритий живопис та робота руками. У музеї історії міста показали персональну виставку художніх робіт «Мистецтво без меж». Її презентував викладач школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Вадим Піщерський. Представлені роботи приурочені до Дня Незалежності України.

Мистецький експеримент. У Хмельницькому до Дня Незалежності відбулося відкриття персональної виставки живописних робіт. Молодий художник Вадим Піщерський своїми роботами намагається передати глядачу відчуття свободи. Митець каже, не потрібно себе обмежувати тим, що в тебе є. Навпаки, потрібно намагатися відкривати у собі щось нове. Кольори і лінії надихають згадати мрії дитинства. Паралельно із відкриттям художник провів майстер-клас з малювання абстрактного живописного полотна. Майбутню картину створював без звичних пензликів.

Малювати пальцями – певний символізм. На думка автора, це можливість створювати щось прекрасне тоді, коли необхідних інструментів для цього немає.

Відвідувачам майстерки сподобалося бути частиною такого перформансу. Кажуть, цікаво пізнавати некласичне мистецтво.  Інколи сучасні форми та техніки здатні здивувати і вивести із звичної зони комфорту.

Відвідувачі отримали задоволення і від живописної експозиції.

 

" " " "