У Хмельницькому мати звинуватила батька у зникненні доньки: що з’ясувала поліція

Жінка напідпитку звернулася до поліції з заявою про зникнення доньки, знаючи, що та знаходиться у батька

1719

Хмельничанку притягнуть до адміністративної відповідальності за хибне звернення до правоохоронних органів із заявою про зникнення дитини. Про це розповідає видання “ХМ-ІНСАЙД”.

Напередодні хмельничанка зателефонувала до поліції з повідомленням, що її 10-річна донька ще два дні тому пішла в гості до батька, який проживає в іншому мікрорайоні, та досі не повернулася додому. При цьому, за словами заявниці, зв’язок із донькою та самим батьком пропав.

Отримавши повідомлення, на пошуки дитини та чоловіка вирушили працівники ювенальної превенції. Їм знадобилося не більше 20 хвилин для того, щоб відшукати чоловіка і дитину.

З’ясувалося, що протягом цих двох днів так званого “зникнення” дівчинки, батько й дитина регулярно спілкувалися з її матір’ю по телефону. Однак при цьому ніяких претензій не лунало, і жінка навіть не заводила розмови про повернення доньки.

Читайте також: У Хмельницькому водій маршрутки нагрубив жінці, яка заступилася за дитину

Після декількох перевірок, правоохоронці впевнилися, що дитина перебуває у цілком належних умовах і їй нічого не загрожує, а п’яна горе-марно викликала поліцію. За це жінку притягнуть до адміністративної відповідальності.

" " " "