На Дунаєвеччині більшість громадян поставились до відвідування дільниць відповідально

802

На Дунаєвеччині більшість громадян поставились до відвідування дільниць відповідально. Взяли не лише паспорт, а й ручку та антисептик.

Пан Віктор , незважаючи  на стрімке поширення інфекції, прийшов у неділю на дільницю у Дунаївцях. Вірить, його вибір змінить ситуацію в країні на краще.

Труднощів у цьогорічному голосуванні додали незручні бюлетені та нові клітинки. Зінаїда Василівна каже, у кабінці знаходилась понад 10 хвилин – не змогла спочатку знайти відповідне прізвище та партію.

Цьогорічний карантин трохи відлякав людей від дільниць. Про це кажуть члени комісії. Найбільш активно голосували в області зранку. Навіть подекуди були черги. Така ситуація склалась у  Дунаївцях.

У селах до дільниць активніше приходили старші люди. Вони відповідальніше поставились до участі у виборах, а от паспорт із собою мали не всі.

Цьогорічна вимога під час проведення виборів – вимірювання температури при вході та обробка поверхонь  антисептиками. Як кажуть на одній із дільниць Дунаєвець, дезінфекцію робили періодично.

Деякі дільниці змушені були організувати доїзд виборців, адже відстань до місця голосування чимала.

" " " "