На Хмельниччині  відзначили соту річницю з дня народження Григорія Ткачука.

1036

На Хмельниччині  відзначили соту річницю з дня народження видатного хлібороба  та державного діяча – Григорія Ткачука. Свого часу в нашій області він очолив господарство, про яке згодом дізнався весь світ.

Покласти квіти до постаменту, на якому височіє легендарний хлібороб – Григорій Ткачук прийшли мешканці Хмельниччини.  Нині минає сто років з дня його народження.  Впродовж свого життя він встиг зробити чимало – створити потужне господарство, розбудувати села і прославити область за кордоном.  Він працював не задля себе, – каже син Василь Ткачук.  Усі сили спрямовував на те, аби селянам жилось краще.

Сотні односельчан у рідних для Григорія Ткачука Лісоводах нині теж  відзначають річницю з дня його народження . В місцевому будинку культури зорганізували кількагодинний концерт. Кажуть,-  такий захід влаштовують щороку, адже дуже шанують пам*ять хлібороба.

Послідовники хліборобської справи пана Ткачука на заході разом з селянами.  Група компаній Вітагро вже кілька років господарює на Лісоводських землях.  Аграрії кажуть, – дбають не тільки про тутешні чорноземи, а й намагаються виконувати ту соціальну місію, яку свого часу взяв на себе Григорій Ткачук.

 

" " " "