На Хмельниччині з’явилася дорожня поліція .

1403

Альтернатива ДАІ. Нещодавно на дорогах Хмельницької області запрацювала дорожня поліція. Поки що на патрулювання виходять три екіпажі. Один – на посту у Війтівцях, ще два на трасах Хмельницький-Тернопіль та Хмельницький – Вінниця. У планах – патрулювання усіх доріг Хмельниччини.

Альтернатива ДАІ. Нещодавно на дорогах України, у тому числі Хмельницької області, запрацювала дорожня поліція. Поки що на патрулювання обласних трас виїжджають три екіпажі.

Пост у Війтівцях дуже нагадує колишню ДАІ, втім кажуть самі патрульні, тільки на перший погляд. Єдина схожість – як і даїшники, підгодовують чотирилапих, а ось відмінностей безліч. Замість смугастої палки у них – «льодяник», у кущах не чатують, на відміну від попередників, радарів не мають та й відношення до роботи у них інше.

Поки що громадський порядок та безпеку дорожнього руху забезпечують три екіпажі. Один – на посту у Війтівцях, ще два на трасах Хмельницький-Тернопіль та Хмельницький – Вінниця. Втім, логічно, що незабаром усі дороги Хмельниччини патрулюватимуться.

Як патрулюють хлопці на посту у Війтівцях, чи забезпечені необхідним інвентарем, як відносяться до роботи та про їх чотирилапих друзів – дивіться у Підсумках тижня.

" " " "