На Хмельниччині “чоловіча розмова” завершилась проломаним черепом

Чоловік, який проламав череп своєму односельцю, уже відсидів за одне вбивство

1714

На Хмельниччині поліція розслідує обставини бійки в одному з населених пунктів, в ході якої раніше судимий 32-річний чоловік проломав молотком череп своєму 27-річному односільчанину.

У селі Закриниччя  Красилівського району, вчора, приблизно о 19.00, між двома чоловіками виникла суперечка, що переросла в бійку. Під час бійки 32-річний чоловік наніс своєму опоненту тяжкі тілесні ушкодження молотком. За фактом вчиненого правопорушення в поліції вже відкрили провадження у відповідності до частини 1 статті 115 через статтю 15 (Замах на умисне вбивство) ККУ. Питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу наразі вирішується слідством.

Потерпілого, із важкими травмами голови, спочатку доправили в районну лікарню, з якої він, у терміновому порядку, був направлений у нейрохірургічне відділення обласної лікарні.

Інцидент трапився, коли підозрюваний працював на городі разом зі своїм товаришем. До них підійшов їх 27-річний односільчанин, після чого між чоловіками виникла словесна перепалка на підвищених тонах. В якийсь момент суперечка переросла в бійку, в ході якої 32-річний чоловік схопив молотка та декілька разів вдарив ним по голові свого 27-річного опонента. Знавіснілого нападника вдалося зупинити його товаришу, який був із ним на городі. Зараз він проходить свідком у цій справі. Чоловік зупинив свого знайомого та надав першу допомогу потерпілому, викликавши “швидку”.

Читайте також: У Хмельницькому система відеонагляду допомогла розкрити вбивство

І свою чергу, медики повідомили про цю подію поліцію, після чого правоохоронці затримали кривдника, що орудував молотком. Слід зауважити, що нападник у 2006 році вже відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого.

" " " "