Як готуються до сезону рукопашники

1690

У масках та кожен на своєму місці. Хмельницькі рукопашники розпочали тренувальний сезон. Підготовка до змагань – відповідно до усіх вимог. У залі – не більше, ніж десять бійців, це з урахуванням тренера. Тактильні контакти заборонені. Батькам до спортивного залу також не можна. Вони чекають своїх чад на вулиці.

Просто так до цієї спортивної школи тепер не потрапиш. Тут – пропускний режим. Двері – на замку, втім є спеціальне обладнання. Дзвонимо і чекаємо.

Ми – у масках, тож зайти дозволяють. Далі нам вимірюють температуру, видають бахіли і просять помити руки антисептиком. Все те саме, коли приходять на тренування, роблять рукопашники.

Далі пані Олена показує нам дитячі роздягальні. Тут, каже, – усе відповідно до вимог МОЗ.

У залі –десять бійців, це з урахуванням тренера. Кожен – у масці та на своєму місці.

В умовах обмежень, каже Володимир Яворський, тренуватися важко. Маска заважає, втім дотримуватися вимог потрібно. Навіть такі заняття у залі – значно краще, аніж було на карантині.

Так саме підтримував форму і Олександр Школьнік. Навіть йому, а до карантину юнак став майстром спорту України з козацького двобою, входити у тренувальну колію важко.

Фактично в умовах обмежень хмельницькі рукопашники готуються до змагального сезону. Останній турнір мали ще у лютому. Тепер входять у тренувальний процес. У серпні планують навчально-тренувальний збір та внутрішні змагання, а ось всеукраїнські чекають ближче до осені.

" " " "