На Хмельниччині чоловік до смерті побив свого знайомого

Правоохоронці Хмельниччини оголосили про підозру чоловікові, котрий до смерті побив свого знайомого

938

На Хмельниччині поліцейські оголосили чоловікові про підозру в нанесені людині тяжких тілесних ушкоджень, котрі спричинили смерть потерпілого. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився 15 січня в селі Глушківці, що в Ярмолинецькому районі. Тоді 29-річний підозрюваний та ще декілька чоловіків, включаючи 44-річного потерпілого, чаркували в гостях у свого товариша. В ході розпивання спиртного між підозрюваним та потерпілим виник конфлікт, який згодом переріс в бійку. В ході сутички зловмисник сильно побив свого опонента, після чого він та ще декілька його товаришів залишили помешкання не надавши постраждалому ніякої допомоги.

В домівці залишилися лише господар та побитий чоловік. Вже на ранок від отриманих травм останній загинув. Наступного дня тіло потерпілого виявив син господаря оселі, після чого одразу ж повідомив про це поліцію. Правоохоронці розшукали зловмисника досить швидко – того ж дня.

Слід зазначити, що раніше підозрюваний вже відповідав перед законом за майнові кримінальні злочини.

Читайте також: На Хмельниччині правоохоронці затримали красилівчанку з вбивство свого чоловіка

Наразі слідчі вже оголосили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На період розслідування до 16 березня зловмисник перебуватиме під вартою. Зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі.

" " " "