У Кам’янці-Подільському водій маршрутки допоміг впіймати грабіжника

Зловмисник намагався поцупити гаманець в однієї з пасажирок

1079

У Кам’янці-Подільському водій однієї з міських маршруток власноруч затримав грабіжника та передав його правоохоронцям. Про це розповіла прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився днями близько сімнадцятої години по вулиці Грушевського. За попередніми даними зловмисник скористався неуважністю однієї з пасажирок та намагався поцупити  з її сумки гаманець.

На щастя це помітив водій маршрутки Роман Торлупа. Він глянув у дзеркало заднього виду як раз у той момент, коли крадій ховав чужий гаманець, просуваючись при цьому ближче до виходу.

Реакція водія була майже миттєва. Він одразу ж зупинив маршрутку та затримав грабіжника, не відпускаючи його аж до прибуття правоохоронців.

До слова, затриманим виявився кишеньковий злодій зі стажем — чоловік уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності саме за кишенькові крадіжки.

Читайте також: На Хмельниччині чоловік до смерті побив свого знайомого

Наразі він затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 4 до 6 років.

" " " "