На Хмельниччині чоловік до смерті побив свого знайомого

Після побиття потерпілий ще встиг зустріти Новий рік, однак наступним днем загинув

1032

У Славутському районі місцеві правоохоронці затримали чоловіка, котрий побив до смерті колишнього співмешканця своєї подруги. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними інцидент трапився в місті Славута 30 грудня. В гості до місцевої жительки зайшов її колишній співмешканець. В той момент в неї вдома перебував 24-річний чоловік – теж славутчанин. Між чоловіками виникла чвара, яка згодом переросла в конфлікт з рукоприкладством.

В ході бійки зловмисник наніс гостю своєї подруги серію ударів в область голови. При цьому, попри такий конфлікт, в очах усіх учасників сутички ніщо не передвіщало біди, оскільки потерпілий сам пішов додому, де згодом зустрів Новий рік. Однак вже на ранок першого січня йому різко погіршало, після чого він загинув.

В ході судово-медичної експертизи було встановлено, що до смерті призвели закрита черепно-мозкова травма та субдуральна гематома.

Читайте також: Смертельні ревнощі: на Хмельниччині чоловік вбив свою співмешканку

Працівники Славутського відділу поліції оперативно встановили, де і від кого загиблий отримав тілесні ушкодження. 24-річного зловмисника затримали. Йому вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

" " " "