У Хмельницькому опіковому центрі загинула жінка, яку підпалив її рідний брат

Жінка, котру за декілька годин до Нового року через сутичку облив бензином та підпалив власний брат, загинула в Хмельницькому опіковому центрі.

778

У Хмельницькому опіковому центрі лікарі п’ять днів  боролися за життя  33-річної жінки, яку через сімейну чвару, за декілька годин до Нового року,  облив бензином та підпалив її власний брат. Сьогодні, шостого січня, організм потерпілої більше не зміг боротися далі, від чого вона загинула. Про це повідомив сектор комунікації Національної поліції Хмельницької області.

Слід нагадати, що подія трапилася 31 грудня, приблизно о 21:00, в селі Романівка, що в Чемеровецькому районі. В ході застілля та спільного вживання спиртних напоїв, між 19-річним молодиком та його 33-річною сестрою виник конфлікт. Сімейна чвара закінчилася тим, що хлопець схопив каністру з бензином, облив одяг на тілі сестри та підпалив його.

В результаті жінка отримала опіки 50% тулуба та була госпіталізована з цими травмами до Хмельницького обласного опікового центру. Нажаль, після п’яти днів боротьби, жінка загинула.

Читайте також: На Хмельниччині молодик підпалив свою старшу сестру

«Слідчі перекваліфікували кримінальне провадження із замаху – на умисне вбивство за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Зловмиснику може загрожувати до 15 років позбавлення волі. На період досудового розслідування він перебуватиме під вартою», – зазначили в поліції.

" " " "