На Хмельниччині чоловік ледь не спалив живцем свою “колишню”

Ображений чоловік вирішив помститися колишній співмешканці

794

У Старокостянтинівському районі 14 січня близько опівночі спалахнув вогонь на одному із сільських обійсть. Пожежа трапилась у селі Сербівка. Полум’я відразу охопило житловий будинок і розташоване поряд із ним господарське приміщення. Обійстя палало, мов свічка.

Рятувальники примчали на виклик швидко, однак полум’я встигло  вже заглибитися в будівлі та охопити близько сотні квадратних метрів. Зрештою вгонь погасили. Але швидкість його розповсюдження вказувала на те, що загоряння не сталося стихійно, а хтось вчинив підпал.

На місце події було викликано поліцейських, і вже за кілька годин вони встановили, що це насправді був підпал, і що в такий дикий спосіб 55-річний чоловік вирішив помститися своїй колишній співмешканці.

За що помститися, чоловік до пуття пояснити не зміг, але помсту вчинив. Добре, що люди вціліли, і ніхто не загинув. А могло ж вийти й по-іншому. Адже зловмисник облив пальним веранду і двері у господарське приміщення та запалив їх.

Читайте також:ь У Шепетівському районі на місці пожежі знайшли обгоріле тіло чоловіка

Палія затримали і готуються обрати йому запобіжний засіб. У будь-якому випадку менше трьох років колонії йому не дасть найгуманніше правосуддя, а то  може й доведеться відсидіти усі десять літ. Тоді на волю він вийде 65-річним пенсіонером.

" " " "