Народжений у смітті – навчатиме чистоті.

960

 Чотирилапий волонтер навчатиме хмельницьких школярів сортуванню сміття! В «Офісі розумного Довкілля» з’явився новий співробітник. Та не простий, а чотирилапий. Шестирічний пес на прізвисько «Гуфі» закликатиме громаду до свідомого споживання і розповідатиме про екологічні проблеми обласного центру. Екочиновники кажуть, собака, як ніхто, знається на цій тематиці, бо народилася на Хмельницькому сміттєзвалищі.

Народжений у смітті тепер навчатиме чистоті. Знайомтеся – це шестирічний пес на прізвисько Гуфі. Віднедавна він, так би мовити, «обличчя» «Офісу розумного довкілля». Власник чотирилапого – керівник офісу Микола Ваврищук. 5-ть років тому посадовець прихистив кудланя. А нині навіть прилаштував на роботу. Пес вже веде Інстаграм-сторінку установи.

 Утім, соцмережі це не єдине завдання Гуфі. Головне, навчити хмельницьких школярів сортувати сміття.

 До слова, Гуфі вже має досвід зйомки у кіно. Ознайомче відео «Історія пса Гуфі з хмельницького сміттєзвалища» нині активно шириться соцмережами. В ньому пес закликає громаду до розумного споживання.

 До слова, голос чотирилапому герою подарував той самий актор, що озвучував усім відомого телеприбульця з планети «Мельмах» – «Альфа».

 В офісі розумного довкілля вважають, що саме Гуфі допоможе достукатися до сердець усіх хмельничан, та навчити громаду свідомому споживанню і сортуванню сміття.

 

" " " "