На Хмельниччині діти вночі обікрали кафе: виявляється красти їм не вперше

Поліція швидко "вирахувала" малолітніх злочинців та вилучила у них вкрадене

1174

У Теофіполі вночі обікрали місцеве кафе. Невідомі злодії відтиснули віконну раму та проникли всередину закладу громадського харчування. На ранок господарі кафе недорахувалися двох з половиною тисяч гривень готівки, а також не знайшли на місці деяких товарів. Зокрема – запальничок, енергетичних  напоїв, солодощів та інших наїдків-напоїв, яких зазвичай вистачає в асортименті подібних закладів, розповідає сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Втім, такий випадок хоч і прикрий, але цілком тривіальний: в Україні щодня десятками обкрадають громадські заклади і громадян.  Але цей випадок усе-таки виявився не типовим, адже, як з’ясувалося, крадіжку скоїли двоє хлопців  зовсім юного віку.

Поліцейські швидко вийшли на слід юних крадіїв, і, на жаль, не помилились у своїх припущеннях. При обшуку у хлопчаків були вилучені товари, які щезли з кафе. А крім того, у них виявили ще й декілька згортків із сушеними коноплями.

Читайте також: Правосуддя: далекобійник із Хмельниччини відсидів рік у туркменській колоній та ще залишився винен півмільйона гривень

Обом крадіям усього по 14 (!) років. І, до речі, для обох це вже не перша крадіжка. Торік, коли їм було по 13, хлопчаки теж скоїли подібне. Проте цього разу юні “шукачі пригод” не врахували, що їм уже “стукнуло” по 14, а отже, вони досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність. На “діток” відкрили кримінальне провадження за ч.3 статті 185 (крадіжка).

" " " "