На Хмельниччині дві громади перевели учнів усіх класів на дистанційне навчання

У зв'язку з переходом Хмельниччини до "червоної зони" санітарно-епідеміологічного контролю, в області до 18 квітня посилено карантинну обмеження

873

Вже починаючи від сьогодні, сьомого квітня, в Кам’янець-Подільській громаді школярі всіх класів переводяться на дистанційну форму навчання до 18 квітня. Разом з тим тимчасово покинуть свої аудиторії та лекційні зали студенти. Таке рішення було прийнято місцевою комісією ТЕБ та НС.

Відповідний документ дозволяє продовжувати працю тільки дитячим садочкам та спеціалізованим навчальним закладам. Рішення про їх функціонування залишається на розсуд керівництва громад.

“Заборонено відвідування закладів освіти незалежно від форми власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти та закладів спеціальної освіти, а також осіб, які беруть участь у заходах з оцінювання якості освіти”, – вказано у рішенні.

Читайте також: У Хмельницькому непродовольчі ринки не будуть закриватися

Так, жорстку карантинні обмеження введено також і в Волочиську. Місцева комісія перевела на дистанційку не тільки учнів з 1 по 11 класи, а й вихованців закладів дошкільної освіти.

" " " "