На Хмельниччині молодший брат зарізав старшого

Смертельно поранений чоловік ще зміг дістатися сусіднього будинку, щоби попросити допомоги

2501

Страшна сімейна трагедія розігралась на Хмельниччині у селі Маленки Красилівського району. Там, під час конфлікту, 40-річний чоловік зарізав свого старшого брата, йдеться у повідомленні прес-служби обласного управління МВС.

Обидва чоловіки проживали в будинку, який дістався їм у спадок після смерті матері. Частенько конфліктували між собою, особливо коли у стосунки втручалася чарка. От і цього разу не обійшлося без оковитої. Трагедія сталася 26 листопада близько 16-ї години. Під час чергового конфлікту молодший 40-річний брат кинувся з ножем на старшого і завдав тому кілька сильних ударів лезом ножа.

Читайте також: Подвійне вбивство на Хмельниччині: душогуб не пожалів навіть своєї дитини 

В результаті 51-річний чоловік отримав серйозні поранення легені та нирки. Стікаючи кров’ю, він ще встиг у стані афекту добігти до сусідньої хати, де проживає їхня сестра, та попросити допомоги. Однак швидка допомога, що терміново прибула на виклик, уже застала чоловіка мертвим. Поранення, завдані братом, виявилися смертельними.

Поліція затримала винуватця. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Слідство класифікує цю справу за ч.1 статті 115 (умисне вбивство). За такий злочин закон передбачає тривале позбавлення волі – на строк від 7 до 15 років. Не на користь убивці обтяжуюча обставина: на момент скоєння злочину він був п’яним.

" " " "