На Хмельниччині пенсіонер ледь не зарізав власну доньку

Наразі чоловікові вже оголошено про підозру

897

У Хмельницькій області правоохоронці затримали 88-річного чоловіка, котрий в ході сімейної чвари ледь не вбив свою 64-річну доньку. Про це інформує прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився вчора, 26 січня, у селі Синютки, що в Білогірському районі. Про подію правоохоронців сповістив сам підозрюваний після того, як наніс їй ряд травм кухонним ножем та палицею.

Отримавши повідомлення про злочин на вказане місце одразу ж вирушила слідчо-оперативна група та працівники медичної служби. Прибувши на місце події правоохоронці виявили сліди крові та кухонний ніж з палицею, якими чоловік травмував потерпілу. При цьому медики одразу ж встановили, що жінка ще жива. Її терміново госпіталізували з численними травмами.

Пенсіонера затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (через ст. 15) — замах на умисне вбивство. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: У Хмельницькій області засудили вбивцю рідної матері

Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

" " " "