Автономне опалення – як Шепетівка шукає вихід із ситуації через незбалансовану систему

799

Стратегія  розвитку комунальної галузі. У Ше­пе­тів­ці за ос­танні роки ха­отич­но на­да­ва­ли­ся доз­во­ли на вста­нов­лення ін­ди­ві­ду­аль­но­го опа­лен­ня. Тепер система розбалансована. Тож  єди­ний вихід — пов­на від­мо­ва від цен­тра­лі­зо­ва­но­го пос­та­чан­ня теп­ла. Для цього у місті планують створювати ОСББ. Поки ж тарифи на тепло для населення підскочили . Міський голова скликав пресконференцію та пояснив чому.

Покращити стан житлового фонду та комунальних мереж. У міській раді Шепетівки думають, як зробити оселі містян теплими та комфортними.

При створенні ОСББ самі ж мешканці будуть зацікавлені у ремонті мереж.

Як каже міський голова, на засіданні виконкому вирішили підняти тариф на  теплопостачання. Усе через збільшення вартості енергоносіїв.

Через розбалансовану систему централізованого теплопостачання у Шепетівці прийняли звернення до керівництва держави. У документі йдеться про зменшення ціни на природний газ для місцевого підприємства теплових мереж.

Голова запевнив,якщо ціну на газ для підприємств знизять – виконком одразу прийме рішення про зменшення тарифу на тепло для населення.

 

" " " "