У Хмельницькому пожежники врятували від вогню двох містян та їх домашніх улюбленців

Пожежа трапилася в одній з п'ятиповерхівок на вулиці Довженка

615

Напередодні, 26 січня о 23:13 на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному будинку. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Інцидент трапився в одному з п’ятиповерхових будинків на вулиці Довженка в обласному центрі. Отримавши повідомлення про лихо на вказану адресу одразу ж вирушило дві чергових бригади рятувальників з 2 ДПРЧ та оперативно-координаційний центр Головного управління.

Першим ділом бійці ДСНС помітили густий дим, що виходив з вікон однієї з квартир першого поверху. При цьому очевидці підкреслювали, що всередині палаючої оселі можуть перебувати люди. Враховуючи обставини вогнеборці негайно почали виконувати свої службові обов’язки. Через сильне задимлення їм знадобилися засоби для захисту органів зору та дихання.

В ході розвідки приміщення оселі бійці ДСНС виявили двох громадян та їх домашніх улюбленців, котрі були дезорієнтовані в задимленій квартирі. На щастя обох громадян, і навіть їхніх тварин, вдалося врятувати та вивести з будинку.

Читайте також: У Кам’янець-Подільському районі ліквідували наслідки фатальної пожежі

Тим часом пожежа вже встигла охопити 40 квадратних метрів приміщення.

Завдяки професіоналізму рятувальників вогняну стихію вдалося повністю приборкати менш ніж за 15 хвилин.

В ході інциденту постраждала власниця квартири, однак від госпіталізації вона відмовилася.

Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

" " " "