На Хмельниччині підлітки влаштували собі нічне катання на викраденому автомобілі

Машину викрали прямо з-під хати у господаря

1011

На Хмельниччині нічне катання на викраденому автомобілі скінчилось для викрадачів очікуваним затриманням. Автомобіль “Форд Екскорт” зник прямо з приватного подвір’я жителя села Новоставці Теофіпольского району, розповідає сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Повернувшись додому пізно ввечері, 41-річний власник не застав свого “залізного коня” там, де залишав – на подвір’ї. Чоловік відразу зателефонував до поліції, і правоохоронці, не гаючи часу, взялися за пошуки зниклої автівки.

Усім патрульним розіслали орієнтування на викрадений автомобіль. І вже через півгодини поліцейські помітили в сусідньому селі схожу машину. Вони спробували її зупинити. Однак той, хто був за кермом, і не думав зупинятися на вимогу правоохоронців, а навпаки – додав газу. Втім, далеко втекти йому не вдалося. Правоохоронці все ж зуміли наздогнати втікача і зупинити його.

Читайте також: Поліція розшукала водія, що спричинив потрійну ДТП у Хмельницькому

Як з’ясувалось, на водійському місті сидів 14-річний підліток, а поряд із ним – його на рік старший товариш. Хлопці пояснили, що викрали машину, щоби трохи покататись.

Автомобіль вилучили на штрафмайданчик і невдовзі повернуть його власнику. А юному викрадачеві за те його катання світить реальний строк ув’язнення – від 5 до 8 років. Крім того? ця стаття передбачає ще й конфіскацію майна.

" " " "