Хмельничанки стали чемпіонками України з кульової стрільби

889

Вісім медалей на трьох. Хмельничанки стали чемпіонками України з кульової стрільби. Відкритий турнір серед юнаків та дівчат відбувся кілька днів тому у Львові. Участь у змаганнях взяли два десятки команд з різних куточків країни. Хмельниччину представили вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста. Хлопці повернулися без нагород, а ось дівчата навіть увійшли до національної збірної.

Софія Бондар кульовою стрільбою займається майже чотири роки. Спершу, розповідає, не всі підтримували, мовляв такий спорт не для дівчаток. Софія на критику не зважала і за чотири роки досягла чимало. Зараз без кульової стрільби себе не уявляє. Особливо важко, зізнається, було на жорсткому карантині.

Так Софія та її колежанки готувалися до чемпіонату України. Відкритий турнір відбувся кілька днів тому у Львові. Участь у змаганнях взяли два десятки команд з різних куточків країни. Хмельниччину представили дві збірних – юнаки та дівчата.Хлопці повернулися без нагород, а ось дівчатастали чемпіонками.

Крістіна Гілевич – майстер спорту міжнародної категорії. На чемпіонаті здобула 3 золота. Софія Бондар – дві золотих нагороди. Маргарита Тарканій привезла три медалі – 2 найвищого ґатунку та одну бронзу.

Маргарита Тарканій – майстер спорту міжнародної категорії. Дівчина – багаторазова чемпіонка України.На європейських чемпіонатах хмельничанка також неодноразово перемагала.

Стати краще допоможе і чемпіонат у Львові. Він – один з етапів відбору спортсменів у національну збірну. МаргаритаТарканій та КрістінаГілевич потрапили в основний склад, Софія Бондар – у резерв. Вже у березні наступного року наші дівчата захищатимуть спортивну честь країни на чемпіонаті Європи у Фінляндії.

" " " "