Хмельницька кіберполіція викрила масштабні підробки світових брендів одягу і взуття

Розгалужена мережа підприємств, які виготовляли і продавали фальсифіковане взуття під логотипами відомих світових брендів, діяла по всій Україні

2522

Працівники Хмельницької кіберполіції викрили розгалужену мережу, що займалась виготовленням і продажем фальсифікованого взуття під марками відомих світових брендів, йдеться у повідомленні прес-служби поліції. З’ясувалось, що центр цієї масштабної схеми знаходився у Харкові.

А передувало розкриттю цієї схеми ще одне викриття. У вересні цього року на Хмельниччині викрили 35-річного місцевого  жителя, який займався продажем фальсифікованого одягу і взуття через веб-ресурси. Підприємливий хмельничанини здійснював продаж через 13 веб-ресурсів, пропонуючи одяг і взуття під логотипами відомих світових брендів.

Викривши цього “підприємця”, кіберполіція взялася далі розплутувати справу. Так вийшли на центр у Харкові. Саме там низка підпільних цехів виготовляла одяг і взуття, штампуючи на ті вироби відомі логотипи. Поліцейським вдалося вийти на цих виробників.

Читайте також: Підприємець із Хмельницького налагодив виробництво “брендового” одягу – правоохоронці не оцінили

При обшуку у них була вилучені і готова продукція, і заготовки, і підпільна документація. Усе це відправили на експертизи, після чого фігурантам цієї масштабної афери мають оголосити підозри.

" " " "