На Хмельниччині ПОГ врятував життя старості села, котрому стало зле прямо за кермом

Потерпілий зателефонував поліцейському за мить до втрати свідомості

1119

На Хмельниччині поліцейський офіцер громади врятував життя старості села, котрому різко стало зле прямо посеред дороги за кермом автомобіля. Про це розповіла прес-служба національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився на автодорозі неподалік від села Дем’янківці, що в Дунаєвецькому районі.

Поліцейський офіцер громади Іван Томчишин як раз оформляв адміністративний протокол про порушення ПДД та отримав вхідний дзвінок на свій особистий телефон. На протилежній стороні слухавки був староста одного з сусідніх сіл. Чоловік повідомив, що йому раптово стало зле прямо за кермом і він перебуває на межі втрати свідомості. Також потерпілий вказав своє орієнтовне місце знаходження.

Автівка потерпілого була неподалік, оскільки, за словами старости селища, він побачив машину поліцейського перед дзвінком.

Не гаючи часу полісмен одразу ж кинувся на допомогу. Коли правоохоронець прибув до автівки потерпілого, той вже був непритомний. Поліцейський надав чоловікові первинну допомогу, паралельно з цим викликаючи швидку.

Читайте також: На Хмельниччині затримали мотоцикліста, котрий переїхав людину та втік

Також ПОГ зателефонував до водія сільради, котрий відвіз потерпілого додому вже після того, як йому надали кваліфіковану медичну допомогу.

Завдяки вчасним та вмілим діям з боку Івана Томчишина життя старости села було врятовано. Потерпілий навіть зателефонував на лінію 102 та подякував за професійні дії капітану поліції Івану Томчишину.

" " " "