На Хмельниччині покарали осквернителів пам’ятника Кобзарю

У Полонному декілька молодиків демонстративно справляли свої природні потреби на пам'ятник Тарасу Шевченку

954

Двох молодих хуліганів з Полонного, котрі демонстративно оскверняли пам’ятник Тарасу Шевченку, справляючи поблизу нього природні потреби, притягнули до відповідальності перед законом. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася кілька днів тому. Молодиків помітили місцеві жителі. Вони одразу ж дістали свої мобільні телефони, щоб зафільмувати це неподобство і звернутися до правоохоронних органів. Пізніше у соцмережах з’явилося відео, як троє молодиків поблизу пам’ятника Кобзарю демонстративно роздягаються, справляють свої природні потреби та показують свої геніталії прохожим.

Відео з цим актом хуліганства з’явилося у місцевих групах в соцмережі “Інстаграм” і викликало у спільноти неабиякий резонанс.

Через якийсь час на нього відреагували правоохоронці. Їм знадобилося лише два дні щоб відшукати хуліганів.

“Ними виявилися жителі м. Полонного 29 та 26 років. На двох порушників було складено протоколи за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство)”, — повідомили в комунікаційному секторі місцевої поліції.

Читайте також: Полонне стане “ідеальним містом”: Світовий Банк схвалив план розвитку міста

Напередодні Полонський районний суд розглянув цей випадок і засудив двох молодиків до 5 діб адміністративного арешту.

Що стосується третього порушника, то його особу теж встановили. Наразі він поїхав до Киева на роботу, однак коли він повернеться – його буде очікувати таке ж саме покарання.

" " " "