Спецрепортаж. До дня знань та дня Незалежності України помічники народного депутата України привітали дітей особливих категорій

660

До дня знань та дня Незалежності України помічники народного депутата України привітали дітей особливих категорій. Кожному у 188-му окрузі  подарували солодкий подарунок та продуктовий набір.

Це будинок сімейного типу у селі Мар’янівці Хмельницького району. Його  створили  близько семи років тому дві сестри.  Своїх дітей у жінок  немає, тому вирішили подарувати свою любов та ласку іншим.

Спочатку взяли на виховання братика та сестричку. Далі  до сім’ї приєдналася ще одна дівчинка, а пізніше ще двоє. Зараз у родиніп’ятеро дітей. Троє дівчат уже дорослі – навчаються у хмельницьких вишах. Жінка додає, із дітьми не важко, адже кожен і допоможе, і порадить.

Марина  цього року здобуває фах тренера із фізичної культури. Дівчина каже, фізичний розвиток та спорт  полюбила ще з малечку.

У селах Хмельницького району помічнии народного обранця роздали кілька сотень солодких та продуктових наборів.

А це вже робота помічників нардепа у Волочиському районі. Тут вони навідалися до пільгових категорій дітей.

Подарунки отрималаі сім’я Глущаків, що у Наркевичах. Батьки тут виховують як своїх, так і прийомних дітей. Голова родини каже, подарувати свою любов іншим вирішили ще до народження власних дітей.

Та, додає, найважче – не матеріальна складова, а увага та виховання справжніх українців та українок. Але часу на це залишається дедалі менше.

Разом із помічниками Сергія Лабазюка працюють і працівники соціальних служб.

У Волочиському районі помічники обранця привітали подарунками кілька сотень дітей.

Загалом помічники народного депутата України Сергія Лабазюкана 188 окрузі за кілька днів роздали майже шість сотень подарунків.

" " " "