На Хмельниччині посадовця органів пробації, який збив на дорозі двох жінок, відправили під домашній арешт

Збиті жінки перебувають у лікарні із важкими травмами

815

Посадовця з Шепетівки, який працює у філії обласного “Центру пробації”, суд відправив під домашній арешт. Чоловікові обрали таку міру запобіжного захисту через ДТП, яку він скоїв 17 листопада в Шепетівці на вулиці Островського, йдеться у повідомленні прес-служби обласної прокуратури.

 

Нагадаємо, двоє жінок, 34 і 35 років, переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході. На камері вуличного спостереження видно, що автомобіль призвідника ДТП мчить на повній швидкості. Він не реагував на пішоходів і навіть не думав пригальмувати перед “зеброю”.

Аж після зіткнення водій упинив свою KIA Optima та вийшов із неї, підійшовши до збитих жінок. Та вже невдовзі він покинув на дорозі свою автівку, а сам розчинився у вечірній темряві. Швидку допомогу потерпілим викликали випадкові свідки пригоди. Вони також розповіли, що від водія тхнуло спиртним.

Читайте також: Чоловік, котрий збив двох жінок в Шепетівці, виявився посадовцем “Центру пробації”

Через деяких час водій сам прийшов до поліції, розповівши, про те, що сталося. Тоді його й затримали правоохоронці. А тепер суд обрав йому запобіжний захід – домашній арешт. Крім того, підозрюваного в ДТП відсторонили від посади в органах пробації.

Якщо  вину водія доведуть у суді, то його можуть відправити за грати на строк від 3 до 8 років та позбавити права на керування транспортними засобами на строк до трьох років.

" " " "