На Хмельниччині правоохоронці розкрили викрадення елітної автівки

Правоохоронці розкрили крадіжку та затримали зловмисників

799

Шепетівським правоохоронцям вдалося розкрити угон елітного автомобіля в місті Славута, та затримати викрадачів. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

Подія мала місце ще 23 січня цього року в місті Славута. Тоді невідомі викрали в одного з містян автівку марки “Лексус”. Машина була припаркована в дворі багатоквартирного будинку, в якому проживає її власник.

Провівши низку слідчо-оперативних заходів правоохоронцям вдалося встановити місце знаходження краденого авто, а також встановити особи зловмисників, котрі безпосередньо причетні до його викрадення.

Пізніше санкціоновані обшуки за місцем проживання викрадачів, котрі були проведені шепетівськими копами, лише підтвердили здогадку їхніх славутських колег. Окрім цього було встановлено, що викриті зловмисники причетні до низки злоченів, скоєних в інших регіонах України. Зокрема – розбійний напад, крадіжки, незаконне поводження зі зброєю та бандитизм.

Крадений “Лексус” був реалізований затриманими в місті Івано-Франківськ. Наразі його вилучили та передали на експертизу, після якої його повернуть законному власнику.

Читайте також: На Хмельниччині впіймали правоохоронця, котрий торгував службовою інформацією

Один з підозрюваних, 40-річний житель міста Вінниця, переховується від органів слідства. Наразі його вже оголошено у розшук. Його спільнику, 31-річному жителю Житомирської області, судом обрано запобіжний захід — домашній арешт. Досудове розслідування триває.

Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

" " " "