На Хмельниччині правоохоронці затримали наркоділка

В ході обшуків у громадянина виявили численну кількість наркотиків різних видів

1193

На Хмельниччині в одного з місцевих жителів в ході санкціонованих виявили велику кількість різних видів наркотиків. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Опираючись на відповідну ухвалу суду, за місцем проживання 30-річного громадянина, а також двох його постійних покупців, було проведено ряд санкціонованих обшуків.

Чоловіка підозрювали у здійснені незаконної діяльності, що пов’язана зі зберіганням та збутом наркотиків. В ході обшуків за місцем проживання зазначеного громадянина ці підозри підтвердилися. В оселі зловмисника виявили численну кількість наркотичних засобів рослинного та синтетичного походження.

Зокрема правоохоронцями було вилучено:

– 4 пакетики вагою по 0,5 г, в яких знаходилась порошкоподібна речовина, схожа на амфетамін;
– 38 паперових конвертів з розфасованими наркотичними речовинами рослинного походження;
– 5 поліетиленових маленьких пакетів з подрібненою речовиною рослинного походження;
– паперову коробку з-під чаю та літрову банку, заповнені наркотиком рослинного походження;
– 58 поліетиленових фасувальних пакетів різного розміру із залишками, схожими на амфетамін;
– електронну вагу із нашаруванням речовини білого кольору;
– пневматичний пістолет та аерозоль «Кобра».

Що стосується обшуків за місцем проживання клієнтів підозрюваного, то в автомобілі одного з них слідчо-оперативна група виявила пів граму амфетаміну та три фасувальні пакетики з його залишками. На території домогосподарства другого покупця знайшли три пакетики з марихуаною та п’ятилітрове відро з маковою соломкою.

Читайте також: В обласному центрі полісмени затримали двох таксистів під наркотиками

Наркоділку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років. Його клієнтам – штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

" " " "