На Хмельниччині правоохоронці затримали та депортували на батьківщину громадянина Молдови

Чоловік має багате кримінальне минуле і планував нелегально залишитись в Україні та продовжувати злочинну діяльність

1036

На Хмельниччині працівники поліції, разом із колегами з міграційної служби, затримали громадянина Республіки Молдова, який щойно “вийшов” з Шепетівської виправної колонії. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Відомо, що раніше цей громадянин Республіки Молдова вже не один раз притягувався на території України до кримінальної відповідальності за злочини пов’язані з наркотиками та їх збутом. Так, 5 років тому Новоазовський районний суд Чернігівської області призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років за контрабанду та збут наркотичних засобів.

Читайте також: Поліцейські затримали підозрювану у замаху на вбивство жительку Харківської області

Нещодавно, перед закінченням терміну ув’язнення даного громадянина, правоохоронці отримали інформацію, що він має намір залишитись на території України нелегально та продовжити свою злочинну діяльність. Враховуючи обставини. Поліцейські та працівники Міграційної служби зустріли його прямо на виході з Шепетівської виправної колонії та затримали. Після цього його доставили на пункт пропуску Могилів-подільський, що у Вінницькій області, та передали його правоохоронним органам Республіки Молдова, заборонивши в’їзд в Україну строком на три роки.

" " " "