Летичівська громада: досягнення в округах

967

Вуличне освітлення та майданчик зі штучним покриттям. Гречинецький старостинський округ Летичівської громади підбиває підсумки п’яти років об’єднання. За час гуртування, каже староста трьох сіл, Раїса СЕнів, досягнень чимало. Ще більше планів на майбутнє.

Щебеневі ремонти та незначні клаптики асфальту. Дороги – одна з нагальних проблем Гречинецькогостаростинського округу. Щороку кілометри покриття підсипають щебенем. Асфальтне полотно – дороговартісне, тожйого будівництво немасштабне. Тим не менше, сотні метрів свіжого асфальту щороку в окрузі таки з’являються. Дещо краща ситуація з водогонами.

Село Гречинці водою з-під крану практично забезпечене повністю. На прокладання мереж у Михунках та Івонинцях старостат вже розробив проектно-кошторисну документацію.

Водогони та дороги – фактично Ахіллесова п’ята округу. Сильна сторона – культура. На ремонти бібліотек та поповнення їх фондів селищна рада не шкодувала грошей. Значну суму громада передбачила і на реконструкцію сільських клубів.

Значну увагу у старостаті приділяють і освіті. У навчальних закладах також роблять ремонти та оновлюють матеріально-технічну базу. А минулого року поблизу Гречинецької школи облаштували майданчик зі штучним покриттям. Втілення цього проекту стало можливим не лише завдяки керівництву, а й людям.

Тож, тих результатів, які є, каже очільниця, вдалося досягти спільними зусиллями. Тільки разом, додає Раїса Сенів, можна робити старостат кращим. Тим більше, що планів чимало. У першу чергу, це – поглиблення свердловини у Гречинцях, водопостачання у Михунках та Івонинцях, а також будівництво доріг та проведення вуличного освітлення.

" " " "