Жителі Хмельниччини мають знати: в Україні навчальні заклади йдуть на дострокові канікули

Відповідну інформацію вже підтвердили в Кабінеті міністрів

4714

Усі навчальні заклади України незабаром відправлять на дострокові канікули. Відповідну офіційно підтвердили в Кабінеті міністрів України, — інформує Telegram-канал “Хмельницький LIVE”.

Таке рішення пов’язане зі стрімким зростанням випадків захворюваності на коронавірус в Україні.

При цьому у повідомленні вказують на те, що навчальні заклади можуть не тільки достроково закрити на канікули, а й повернутись до дистанційної форми навчання після їх закінчення.

“Через стрімке зростання кількості хворих на  коронавірус в Україні, змушені переводити школи і університети на дистанційне навчання або закривати на канікули”, — пишуть у публікації.

Таким чином, якщо вірити джерелу, незабаром графік канікул українських учнів та студентів буде виглядати наступним чином:

У 2020-2021 учбовому році в українських студентів будуть канікули кожний квартал (Осінні канікули з 26 жовтня по 1 листопада); Зимові канікули з 25 грудня по 10 січня).

Читайте також: Коронавірусні антирекорди: в Україні з липня майже вп’ятеро збільшилася кількість хворих

Що стосується школярів, то ту дати осінніх канікул можуть змінитися через місцеві вибори. В МОН пропонують почати осінні канікули 22 жовтня та закінчити 30-го, замість 26 жовтня – 1 листопада, як планувалося раніше.

" " " "