На Хмельниччині представили голову Хмельницької ОДА.

863

Хмельниччина має голову адміністрації. У п’ятницю заступник Офісу президента Сергій Трофімов урочисто представив керівника області. Дмитро Габінет раніше працював викладачем Хмельницького інститут управління та права. На новій посаді пообіцяв ремонтувати дороги та розвивати туризм. 

 Кандидатуру Дмитра Габінета узгодили на засіданні Кабінету Міністрів ще наприкінці жовтня. І ось представник Офісу президента зачитує указ про призначення.

37-річний Дмитро Габінет працював викладачем та помічникомконсультантом. Голова адміністрації у своєму першому виступі говорить про підтримку аграріїв та якісні дороги. Визнає, робота для нього нова, тож очікує труднощів.

Сергій Трофімов зазначив – за новим призначенням неминуче будуть інші. Натякнув – до уваги братиметься і політичне забарвлення.

Депутати обласної ради вже найближчим часом очікують формування на території області нової партії «Слуга народу» та кадрових перестановок.

Ще один курс Хмельниччини – на завершення децентралізації. Неспроможні громади доєднаються до сильніших.

Представники області просять Уряд та нового керівника сприяти вирішенню проблем у громадах та сподіваються на співпрацю.

Як запевнив Дмитро Габінет, до співпраці готовий. На спілкування із журналістами у нового керівника часу не знайшлося. Поспішав на свою першу у стінах адміністрації нараду.

" " " "