У Хмельницькому рятувальникам двічі за ніч довелося “штурмувати” балкони квартир

В обох помешканнях опинились на самоті безпорадні люди

1688

У Хмельницькому  минулої ночі рятувальникам довелося двічі відмикати двері, за якими знаходились безпорадні люди, йдеться в оперативному зведенні обласної ДСНС. В одному випадку це була мала дитина, в іншому – старий чоловік. І в обох випадках вони не могли собі дати ради.

Перший виклик надійшов сьогодні о першій годині ночі з вулиці Чорновола. Там опинилась сама у замкненій квартирі  однорічна дитина. Рятувальники хутко примчали за  вказаною адресою та, за допомогою  драбини, дісталися квартири. Потрапивши усередину, вони відімкнули двері помешкання, давши поліцейським доступ до дитинчати.

Читайте також: Пожежа на світанку в Дунаєвецькому районі: чоловіка врятувати не вдалося

Другий тривожний дзвінок пролунав майже відразу після третьої  години ночі. Цього разу телефонували  з  Проспекту Миру. Там також треба було відчинити вхідні двері квартири, за якими знаходився  86-річний чоловік. Він раптово занеміг і не міг самотужки дістатись дверей. Рятувальники дісталися балкону і звідти потрапили в приміщення. Таким чином, вони відімкнули двері, давши доступ до хворого медикам і поліції.

" " " "