На Хмельниччині продовжують ремонтувати дороги

1136

На Хмельниччині триває ремонт доріг. Підрядник уже завершує роботи на ділянці траси М-12. А нещодавно техніка запрацювала і у напрямку курортного Сатанова. Паралельно ШБУ 56 укріплює дорогу до Білогір’я.

Поточний середній ремонт на цій ділянці траси М 12 завершується. Зараз дорожники займаються облаштуванням відкосів та кюветів. Також грейдер порівнює узбіччя.Вздовж дороги у місцях висадки пасажирів підрядник має встановити автопавільйони. Роботи мають завершитись за два тижні.

А ця частина автошляху М-12 капітально відремонтована.Після ремонту проїжджої частини дорожники насипають родючий шар чорнозему.

Паралельно дорожники закінчують монтаж зливів для води. Місце  невдовзі засіють сумішшю трав. Працює тут і важка техніка.

Потужна та нещодавно придбана підприємством ШБУ-56 фреза зараз працює на дорозі у селі Писарівка.

Дорогу до містечка-курорту Сатанів також  оновлять цього року. Вона зруйнована  на 80 відсотків.На окремих ділянках ремонту підлягає  60 кілометрів покриття. Біля елеватора селища Війтівці уже працює техніка підприємства ШБУ -56.

На дорозі Р-48 буде влаштовано два нові шари асфальтобетонного покриття, зупинки маршрутного транспорту із заїзними «кишенями», з’їзди, дорожню розмітку та нові дорожні знаки.До робіт підрядник залучає сучасну техніку – ось ці нові катки після розмитнення одразу направили в роботу.

Зараз дорожники укладають вирівнювальний шар асфальтобетону – згодом буде конструктив товщиною у 5 сантиметрів. Працює на об’єкті більше як 40 робітників та близько 20 одиниць різної техніки.

" " " "