На Хмельниччині розбійник-наркоман напав на підприємця: чоловіка врятував випадковий перехожий

На Хмельниччині, у Славуті, поліція затримала розбійника, який з ножем напав на підприємця та завдав йому поранення, розповідає сектор комунікації поліції Хмельницької області.

1667

Усе трапилося вчора вдень, близько 14.50. Молодий чоловік, як згодом з’ясувалось –  із місцевих, зайшов на пункт прийому металобрухту. Там  якраз нікого не було, крім власника пункту. Оцінивши ситуацію, молодик вихопив із кишені ножа та, погрожуючи ним, почав вимагати, аби господар віддав йому усю готівку.

33-річний власник пункту вчинив йому опір, між чоловіками зав’язалася бійка. Нападник орудував не лише руками, але й ножем, цілячись в обличчя підприємця. В результаті він ножем порізав йому щоку. Невідомо, чим би скінчилась ця бійка, якби її не помітив випадковий перехожий. Він-то і поміг власнику приймального пункту упоратися з нападником. Чоловіки затримали його та відразу викликали поліцію.

Читайте також: На Хмельниччині молодший брат зарізав старшого

Як з’ясувалось, нападнику 24 року, він – також місцевий  житель. Хлопець давно уже  наркозалежний і вже не раз притягувався до кримінальної відповідальності.

Розбійника затримали та перевіряють його на причетність до інших злочинів. Але й того, що про нього вже відомо поліції, вистачить, аби відправити його за грати на строк до 12 років.

" " " "