На Хмельниччині розлючена жінка убила суперницю: винуватець не зарадив нічим

Жінку, яку підозрюють в убивстві своєї суперниці, триматимуть під вартою до суду

20127

Шепетівський міськрайонний суд продовжив строк тримання під вартою для місцевої жительки, яка нанесла смертельні  побої чоловіковій коханці, йдеться у повідомленні прес-служби суду.

Конфлікт між двома жінками, що скінчився трагедією, трапився 3 вересня 2019 року. Саме в цей день  розлючена жінка увірвалась у квартиру до своєї суперниці, підозрюючи, що її цивільний чоловік знаходиться саме там. Інтуїція її не підвела – він і був саме там.

Увірвавшись до помешкання, вона накинулась на чоловікову коханку. Вдаривши її в обличчя, вона схопила жінку за волосся і потягла її в коридор. Чоловік намагався їй завадити, проте не зміг (або не захотів) нічого вдіяти. Тим часом, жінка щосили вдарила суперницю кулаком у ніс, і та, не втримавшись на ногах, випала у відкриті двері на сходовий майданчик. Під час падіння жінка вдарилась потиличною частиною голови об бетонну підлогу.

Читайте також: Подвійне вбивство на Хмельниччині: душогуб не пожалів навіть своєї дитини 

Та її ображена суперниця й на цьому не вгамувалась, вона схопила жінку, що стала після удару головою зовсім безпорадною, та поволокла її сходами вниз. Під час цього волочіння, жінка ще не раз вдарилась головою об сходи. Наступного дня, від одержаних травм,  вона померла в лікарні.

Тепер її фактичній убивці інкримінують статтю 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За такий злочин закон передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі.

" " " "