На Хмельниччині школярі відновили навчання, але тільки дистанційно

    Шкільні уроки тепер можна буде переглянути онлайн на багатьох ресурсах

    1453

    На Хмельниччині, як і в усій Україні відновлено викладання шкільних предметів. Щоправда, лише для учнів середньої і старшої школи – з 5 по 11 клас. Усі заняття можна буде переглянути на YouTube-каналі Міністерства освіти і науки. Онлайн-уроки розроблені з 11 шкільних предметів: української мови, української літератури, історії України, всесвітньої історії, англійської мови, фізики, алгебри, геометрії, географії, хімії та біології.

    Починатимуться заняття щодня у будні дні о 10-й ранку. Крім YouTube-каналу Міносвіти, всі уроки також транслюватиме ще й медіасервіс MEGOGO.

    Для тих дітей, в яких немає дома Інтернету, уроки транслюватимуть українські телеканали. Вже є “рознарядка” по каналах, хто і для якого класу транслюватиме заняття.

    Отже, до процесу залучені такі телеканали:

    • 5 клас – Плюс-Плюс та 112 Україна;
    • 6 клас – ZOOM та News One;
    • 7 клас – ZIK;
    • 8 клас – Індиго та УНІАН;
    • 9 клас – Рада та UA:Культура;
    • 10 клас – UA:Перший;
    • 11 клас – М1.

    До речі, наш телеканал TV7+ також долучився до цього процесу: ми транслюємо уроки для 8-9 класів.

    На YouTube-каналі під кожним відео вчителі залишатимуть домашні завдання для дітей, які допоможуть закріпити вивчений матеріал. Розклад занять також можна будет дізнатись на цьому ресурсі.

    Дивіться також: Жорсткий карантин. У Хмельницькому посилюють заходи безпеки

    Організатори онлайн-навчання обіцяють, що буде цікаво.ю Адже в уроках, крім учителів, братимуть участь ще й українські зірки. Вони розв’язуватимуть завдання, відповідатимуть на запитання і ставитимуть досліди разром із педагогами.

    Зйомки усіх уроків проходять  у столичній Новопечерській школі.

    " " " "