У Шепетівці медики-реаніматологи працюють у повній ізоляції від світу

Персонал відділення добровільно пішов на обсервацію

16594

Сьогодні на восьму ранку кількість лабораторно підтверджених захворювань на коронавірус на Хмельниччині  не змінилася. Загалом зафіксовано 10 випадків.

Зокрема одного хворого шепетівчанина лікують  у Шепетівській ЦРЛ. 47-річного чоловіка не стали транспортувати до Хмельницького через його важкий стан. Зараз він перебуває на ШВЛ у відділенні інтенсивної терапії, повідомляє телеграм-канал XM-inside.

 

Ще в одного, 75-річного чоловіка, є підозра на коронавірус. Він контактував із другим  хворим шепетівчанином, якого лікують у Хмельницькому.

 

У першого – того, що залишили в Шепетівці, стан стабільно важкий. Можливо його таки відправлять у Хмельницьку міську лікарню.

 

Тим часом медперсонал реанімаційного відділення у Шепетівці пішов на повну самоізоляцію. В такому режимі медики перебувають вже четверту добу. Про нові умови життя своїх колег розповів у соцмережі лікар-анестезіолог Олег Довгань.

“Рішення прийняте колективом відділення не для “понтів”, “бо їм немає що робити” і т.п. Дане рішення прийняте для того, аби убезпечити власні сім’ї та забезпечити функціонування нашого відділення в період пандемії”, – написав доктор Довгань.

Персонал, як і раніше, працює позмінно. Але за межі свого відділення медики не виходять. Вони працюють у засобах індивідуального захисту, забезпечують лікування хворого на коронавірус.

“Режим нашого життя тепер: зміна-ізоляція-зміна!Ми не відступимо!” – пишє лікар.

Він також додає, що епідемія коронавірусу проявила справжнє обличчя кожного з медиків, показала “хто є хто”.

" " " "