Погода: на Хмельниччині – весна, але поки – без нас

В наш край повернулось, і здається вже надовго, весняне тепло

2238

На Хмельниччину повернулось весняне тепло. Після прохолодного минулого тижня знову із кожним днем стає дедалі тепліше. Так, сьогодні вдень синоптики обіцяють у Хмельницькому  +13 градусів. Завтра температура буде ще вищою – до +16.

Нічні показники також перетнуть нульову позначку, і до середи, 8 квітня, нічна температура вже не опускатиметься нижче за +5. А денна температура в середу досягне майже літньої позначки +20 градусів.

У четвер також протримається 20-градусне денне тепло. Але при цьому ще й нічна температура підскочить до +6. В п’ятницю, 10 квітня, вночі очікуємо +9, а от вдень температура трохи знизиться через хмарність. Втім, і обіцяні синоптиками на п’ятницю +16 градусів холодом не назвеш. Гарною обіцяють погоду і на Вербну неділю, яка співпадає цьогоріч із католицьким Великоднем. У неділю, 12 квітня, синоптики на день обіцяють +18…+20 градусів.

Отже на Хмельниччину повернулась весна. І здається вже остаточно. На жаль, поки що можемо її споглядати лише з-за вікна. Правда, хлібороби в урочний час вийшли в поле сіяти, бо вірус вірусом, а людям треба хліб. І ще – дуже треба дощу. На цьому тижні його не обіцяють. Начебто трохи має зволожити землю вже в наступны сым днів. Будемо на це сподіватись. А поки – насолоджуймось співом пташок за вікном.

" " " "