На Хмельниччині судитимуть водійку, через яку травмувалася 6-річна дитина

Жінка виїхала на зустрічну смугу, що стало спричинило потрійну ДТП

1074

У Хмельницькій області постане перед судом жінка, що спричинила ДТП у якій травмувався 6-річний хлопчик. Про це розповідає прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Аварія трапилася 24 травня на трасі “Хмельницький — Вінниця”, неподалік від села Пирогівці, що у Хмельницькому районі.

34-річна жінка, перебуваючи за кермом “Рено Трафік”, вирішила зробити маневр обгону не зважаючи на те, що їхала у той момент на ділянці дороги, де такі маневри заборонені. При цьому водійка виїхала на зустрічну смугу і не встигла вчасно відреагувати, аби уникнути зіткнення з автомобілем “ВАЗ 2112”, за кермом якого перебував 31-річний хмельничанин. Від удару автомобіль “ВАЗ 2112”, у свою чергу, зіштовхнувся з іншим транспортним засобом –  “ВАЗ 2115” під керуванням 54-річного чоловіка, теж з обласного центру.

Разом із 31-річним водієм “ВАЗа 2112” в машині перебував його 6-річний син. Аварія призвела до того, що дитина сильно травмувалася та була госпіталізована до Хмельницької обласної лікарні в нейрохірургічне відділення.

Читайте також: ДТП у Волочиському районі: автомобіль винесло в кювет та перекинуло

За фактом вчиненого грубого порушення ПДД в поліції відкрили кримінальне провадження у відповідності до частини 2 статті (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили тяжке тілесне ушкодження потерпілому) КК України. Наразі досудове розслідування вже завершено, тож жінка незабаром постане перед судом.

" " " "