На Хмельниччині судитимуть водія, який на “зебрі” збив 19-річну дівчину

473

У жовтні цього року 35-річний хмельничанин важко травмував дівчину на пішохідному переході. Винуватець постане перед судом, йому загрожує ув’язнення терміном до 8 років.

“ДТП сталося ще 26 жовтня цього року близько шостої вечора у Хмельницькому по вул. Степана Бандери. Тоді 35-річний хмельничанин, керуючи автомобілем «Фольксваген», наїхав на 19-річну дівчину, яка перетинала дорогу по “зебрі”, – повідомляють у поліції.

Дівчина важко травмувалася, її у критичному стані госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні. На першому етапі лікування дівчині потрібно було багато донорської крові. Тоді чимало хмельничан, а також місцеві правоохоронці здавали їй кров. Зараз потерпіла проходить тривалий процес реабілітації.

Сьогодні, 29 грудня, слідчі завершили досудове розслідування і скерували обвинувальний акт за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження) КК України до суду.

Винуватцю загрожує ув’язнення терміном від 3 до 8 років.

" " " "