На Хмельниччині жінка під час сварки поранила чоловіка ножем. Потерпілий у реанімації

502

Між подружжям виник конфлікт під час спільного розпивання спиртного.

“Учора, 28 грудня, близько 20.00 години в с. Томашівка, що на Дунаєвеччині жінка поранила ножем власного чоловіка. До поліції зателефонував 41-річний місцевий житель, який повідомив, що по вулиці Підлісній виявив із тілесними ушкодженнями свого 47-річного сусіда. Потерпілий босоніж, роздягнений прибіг до заявника з проханням про допомогу, після чого одразу ж знепритомнів”, – інформує поліція Хмельниччини.

Як з’ясували правоохоронці, подружжя разом із тещею розпивали спиртне, під час застілля між ними раптово виник конфлікт. Під час сварки жінки виштовхали чоловіка на вулицю. Намагаючись потрапити назад до помешкання, він розбив палицею вікно та спробував залізти всередину. Дружина у цей момент схопила ніж та поранила чоловіка.

Потерпілого доправили в реанімаційне відділення КНП «Дунаєвецька багатопрофільна лікарня». Він у критичному стані.

34-річну жінку поліцейські затримали, зараз вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі їй мають оголосити підозру та обрати запобіжний захід.

За цим фактом слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження і наразі встановлюють усі обставини події.

" " " "